Innostumon yksilövalmennus

Yksilövalmennus voi olla liitettynä tiimivalmennukseen, jolloin saadaan vietyä valittuja teemoja tehokkaammin ja syvällisemmin jokaisen yksilön arkeen. Se voi myös olla oma kokonaisuutensa ilman työyhteisön yhteisiä valmennuksia. Lisäksi minulla on jatkuvasti muutama valmennuspaikka yksityishenkilöille ja urheilijoiden mentaalivalmennukselle. Näissä tapauksissa ota yhteyttä ja kysy onko valmennuspaikkaa vapaana!

Innostumon valmennuksen tarkoituksena on auttaa yksilöä synnyttämään sisäinen kipinä muutoksen toteuttamiseen sekä ymmärtämään oleelliset teot ja kehitettävät taidot, joilla tavoite saavutetaan. Valmennus on joko puhdasta fyysistä tai psyykkistä valmennusta, tai näiden yhdistelmää – ihan riippuen yksilön tavoitteesta. Asiakkaiden tavoitteita ovat olleet esimerkiksi:

  • Parempi jaksaminen
  • Pienempi stressikuormitus
  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi
  • Suoritusta tukeva tunteiden ja mielen hallinta
  • Itsetuntemuksen syventyminen

Yksilövalmennuksen hinta 120 € / kk (ensimmäiset 2 kk), sen jälkeiset kuukaudet 105 € / kk. Työyhteisöjen ja urheilijoiden valmennushinnat sovitaan tapauskohtaisesti.

Valmennusasiakkaiden ja tilaajien kokemuksia

“Metsä Boardin Äänekosken kartonkitehtaalla toteutettiin Hyvinvointihanke 2018-19. Hankkeen tavoitteena oli terveellisten  elämäntapojen lisääminen sekä niiden vaikutusten havainnollistaminen ihmisen hyvinvointiin. Hanke toteutettiin ryhmätasolla (koko tehdas)  luentoina ja liikuntakokeiluina sekä yksilötason valmennuksina, johon työterveyshuolto kutsui tehtaan työntekijöitä kaikista henkilöstöryhmistä. Yksilövalmentajana toimi Sanna Jämsén Innostumosta.

Innostumo hoiti yksilövalmennukset erinomaisesti. Valmennettavien kokonaisvaltainen hyvinvointi parani. Tällä on ollut suora vaikutus työssä ja vapaa-ajalla jaksamiseen. Voimme suositella Innostumoa innostamaan henkilöstöänne kaikessa hyvinvointiin liittyvässä!”

– Timo Salo, henkilöstöpäällikkö, Metsä Board Oyj-

“Ennen hyvinvointivalmennusta paahdoin täysillä eteenpäin ja ajattelin että kyllä sitä ihminen jaksaa kun vaan tekee. Valmennuksen aikana olen oppinut tasapainottamaan elämääni huomattavsti. Olen saanut todella hyviä neuvoja ja ohjeita palautumiseen ja ravintoon sekä järkeviä liikuntaohjelmia. Elämänlaatu ja jaksaminen on parantunut valmennuksen myötä.”

“Tulin valmennukseen halustani hakea apua itselleni väsymykseen työelämässä ja sen väsymyksen vaikutuksesta koko elämääni. Oli hienoa jutella valmennuksessa työelämässä rasittavista tekijöistä. Valmentaja osasi hienosti selittää ja sanoittaa kokemuksiani sanoiksi. Ennen valmennusta epäilin jo omaa mielenterveyttäni mutta valmennuksessa tajusin, että mitkä erilaiset asiat vaikuttavat ja pahentavat tunteitani. Sain konkreettisia keinoja hallita työtäni ja sen aiheuttamaa stressiä.”

“Ajattelin ennen, että olen tilanteessa, jolle en vain voi mitään. 3-vuorotyö on oma valintani, jonka aiheuttamat uniongelmat, jatkuva väsymys, stressi, ylös hiipivä paino jne. on vain kestettävä. Vasta valmennuksessa olen tajunnut, että vaikka tilanteeni ei välttämättä muutu täydelliseksi, on paljon asioita joilla voin vaikuttaa hyvinvointiini ja olotilaani. Pienillä asioilla on iso merkitys ja olen todennut sen jo kahden kuukauden aikana! Olen virkeämpi, nukun paremmin, olen saanut keinoja stressin hallintaan ja mikä parasta, en ole tilanteeni armoilla vaan pystyn vaikuttamaan omaan hyvinvointiini!”

“Mentaalivalmennus oli positiivinen kokemus: tulin kuulluksi ja Sanna ymmärsi minua jo puolesta sanasta. Vahvuutensa sinulla Sanna on kertoa vaikeat asiat ymmärrettävästi, osaat löytää joka kerralle uusia lähestymistapoja ja olet valmistautunut tapaamisiin! Haasteita lähestytään aina positiivisella otteella mikä eroaa paljon muista kokemuksista asiani suhteen. Suosittelen lämpimästi!”