Innostumon innostavat luennot

Mitä jos luento ei olisikaan pelkkää tylsää tiedon tuuttausta? Mitä jos se herättäisikin innostusta, synnyttäisi oivalluksia itsestä ja omasta toiminnasta ja antaisi konkreettisia vinkkejä arkeen?

Tätä on luvassa Innostumon luennolla!

Innostumo pitää herättäviä valmennuksellisia luentoja mm. ajattelusta, innostumisesta, motivaatiosta, jaksamisesta ja tiimihengestä. Valmennuksellinen luento on sopiva sekoitus teoriaa, keskustelua ja harjoituksia. Sen tarkoituksena on tähdätä, ei pelkästään ymmärryksen lisääntymiseen, vaan omakohtaiseen oivallukseen ja sitä kautta aitoon muutokseen.

Luennot sopivat loistavasti yritysten, yhdistysten ja urheiluseurojen erilaisiin tilaisuuksiin, tapahtumiin, työhyvinvointipäiviin, koulutustilaisuuksiin tai vaikka hengen nostatukseen!

Lue lisää Sannasta

Katso Sanna luennolla

Luentojen hinnat alkaen 400 € + alv.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Luentoja mm. seuraavista teemoista

Jaksaminen

Miten Sinä jaksat? Onko jaksamisesi kunnossa, vai onko sittenkin syytä reagoida? Ja ennen kaikkea miten? Tällä luennolla kuulet kuormituksen ja palautumisen vaikutuksesta kehoosi ja mieleesi sekä ymmärrät, milloin tilanne on hallussa ja milloin puolestaan on syytä reagoida. Luento painottuu erityisesti keinoihin – millaisilla toimilla omaa fyysistä ja psyykkistä jaksamista voi parhaiten tukea, mitä välttää ja miksi. 

Innostuminen ja motivaatio

Mitä on innostuminen ja motivaatio ja miten ne syntyvät? Mitä tehdä jos motivaatiota ei ole? Kuinka motivaatiota ylläpidetään vai onko se edes mahdollista? Tällä luennolla saat eväitä motivaation synnyttämiseen ja innostamiseen – niin itsesi, kuin ympärillä olevien ihmistenkin!

Itsensä johtaminen

Tyytyväisyys ja kehittyminen, saavutuksetkin, kulkevat käsi kädessä itsensä johtamistaitojen kanssa. Millä keinoin itseään pystyy parhaiten johtamaan? Tällä luennolla ei ole tarkoitus kiristää ruuvia tehojen irti saamiseksi, vaan ymmärtää itseään ja löytää keinoja, joilla itseään voi ohjata kohti sellaista mitä elämänsä toivoo.

Mieli ja tunteet

Mieli ohjaa vahvasti toimintaamme ja sitä kautta elämämme seurauksia. Miten toiminta, reaktiot ja tunteet syntyvät ja kuinka niihin voi vaikuttaa ja kuinka niitä voi muuttaa? Kun mielessä jotain muuttuu, muuttuu taatusti jotain myös lopputuloksessa. 

Vuorovaikutus ja tiimihenki

Mitkä ovat vuorovaikutuksen tärkeimmät palaset? Millaisia taitoja tiimin yksilöt tarvitsevat ja kuinka niitä voi harjoittaa? Sujuva vuorovaikutus rakentaa tiimihenkeä ja se näkyy ulospäin ja tuntuu sisäänpäin. Tiimissä on taikaa!

Voidaan toteuttaa myös verkkoluentona netin kautta!

Luentoasiakkaita

Ammattiliittoja

Yrityksiä

Muita organisaatioita

Olin luennoimassa myös Suomen suurimmassa hoitotyön tapahtumassa, vuoden 2018 Sairaanhoitajapäivillä Helsingin messukeskuksessa.

Luennoilla käyneet kertovat

Luento, joka todella pisti miettimään omia valintojani oman hyvinvointini eteen. Päätös pienistä muutoksista arjessa on minulla itselläni. Sanna antoi tähän hyvät työkalut. Heidi Elakshar, Tehy ry
Kerrankin luennoitsija, joka on tätä päivää ja osallisti. Materiaali oli mielenkiintoinen eikä pelkkä diashow. Ikinä menny kolme tuntia niin nopeasti koulutuksessa.
Pidin todella paljon. Aika meni todella nopeasti, ja olisin voinut kuunnella luentoa ainakin puolet pidempään. Luento herätti keskustelua: jos matkalla puhuimme suu vaahdossa kuormittumisesta ja keinoista, kuinka sitä helpottaa
Ihanan maanläheinen tyyppi, ei mikään hörhö. Pidin siitä, että taustalla oli koko ajan tieteellinen fakta.
Aina on hyväksi, kun joku käy herättelemässä omia puutuneita käsityksiä erilaisilla tavoilla.
Innostava lähestymistapa ja hyviä työkaluja.
Hyvää vuorovaikutusta kuulijoiden kanssa!
Luento, joka pysähdytti ajattelemaan.
Parasta oli käytännön läheisyys, innostunut luennoitsija ja ”herättäjä”.
Juuri sopivasti valmista (kuunneltavaa), pohdintaa ja kollegan kanssa keskustelua.
Luonteva luennoitsija. Jaksoi kuunnella ja laittoi ajatukset liikkeelle.
Luento oli herättelevä, sain työkaluja työpaikalle omaan tekemiseen.

Luentoesite

Lataa luentoesite

Powered_by_Innostumo

Myös TEHY:läiset luottavat Innostumoon.